Se fierb ouale tari, dupa care se curata de coaja si se taie in felii. Se suprapun apoi intercalat cu felii de ceapa, rondele de ridichi si cu maione
Se fierb ouale tari, dupa care se curata de coaja si se taie in felii. Se suprapun apoi intercalat cu felii de ceapa, rondele de ridichi si cu maioneza, facuta din 1-2 galbenusuri crude si o lingurita de mustar, in care s-a mai adaugat tarhon sau patrunjel verde tocat marunt, sare si piper.
Se serveste salata rece.
Alte retete:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Saratele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii