Salata curatita si spalata foarte bine, se desface in foi si se asaza pe fundul si pe marginile salatierei. Ouale rascoapte, taiate in sferturi
Salata curatita si spalata
foarte bine, se desface in foi si se asaza pe fundul
si pe marginile salatierei. Ouale rascoapte, taiate
in sferturi, se pun peste salata, in forma de raze,
avind la mijloc inima salatei. Se toarna un sos
vinegreta preparat din 2 linguri ulei, 1 lingura
otet, sare, piper, plus o lingura de apa. Se
amesteca toate bine si se toarna peste salata cu 30 de
minute inainte de masa. Se presara pe deasupra marar
tocat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzretete de vara Nouă ne plac foarte mult prăjiturile cu fructe de sezon. Și dacă mai conțin și ciocolată ni se par...
Desert negresa cu branza, zmeura si piersici
Comentarii