Se desfac foile de la salata, se spala bine in citeva ape reci, apoi se lasa sa se scurga. Intre timp, se prepara sosul: galbenusurile de ou rascopt s
Se desfac foile de la salata, se spala bine in citeva ape reci, apoi se lasa sa se scurga. Intre timp, se prepara sosul: galbenusurile de ou rascopt se sfarima cu furculita intr-o farfurie. Se adauga sarea, piperul si mustarul, apoi uleiul turnat cite putin si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga si ceapa tocata fin. Foile de salata se aranjeaza pe o salatiera si peste ele se toarna sosul de ou. Se presara cu patrunjel verde tocat si albusul de ou rascopt, taiat in felii foarte subtiri sau tocat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii