Se face o maioneza dintr-un ou fiert si unul crud si ulei. Se pune usturoiul ras pe razatoarea mica. Porumbul se scurge si se stoarce bine in pumn. S
Se face o maioneza dintr-un ou fiert si unul crud si ulei. Se pune usturoiul ras pe razatoarea mica. Porumbul se scurge si se stoarce bine in pumn.
Se adauga in maioneza si se amesteca. Se da la rece.
Ca aperitiv, cu piine sau simplu.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii