Ceapa se taie rondele subtiri, se presara peste ele o lingurita de sare, 2 linguri zahar si amestecam bine. Dupa 10 minute se adauga si piperul, 2 lin
Ceapa se taie rondele subtiri, se presara peste ele o lingurita de sare, 2 linguri zahar si amestecam bine. Dupa 10 minute se adauga si piperul, 2 linguri de otet si o lingura de ulei, 20 ml apa si cremvurstii lasati in pielita, taiati rondele. Se mai adauga 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt.
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata orientala
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii