Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se trece apoi printr-o sita iar pasta obtinuta se pune intr-un bol. Se adauga pe rand
Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se trece apoi printr-o sita iar pasta obtinuta se pune intr-un bol. Se adauga pe rand uleiul, otetul si se amesteca bine. Se mai adauga ceapa tocata fin si se potriveste la gust de sare. Se separa apoi pasta in doua, o jumatate se amesteca cu sardelele iar cealalalta jumatate cu boiaua de ardei. Se presara peste fiecare patrunjel verde tocat marunt si se orneaza cu bucatele de masline.
Se servesc amestecurile ori una langa alta, puse intr-o salatiera ori separat.
Alte retete:
Piftie de curcan Curcan umplut Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii