Orezul fiert se pune la racit in frigider. Intre timp se taie toate legumele, se prepara sosul de salata si se amesteca toate si se sasoneaza dupa gus
Orezul fiert se pune la racit in frigider. Intre timp se taie toate legumele, se prepara sosul de salata si se amesteca toate si se sasoneaza dupa gust cu piper. Cand s-a racit si a patruns gustul de la ingrediente in orez, se pastreaza in frigider si se mananca rece. Ca salata de vara, i se adauga sardele cu tot cu uleiul din conserva, ansoa sau peste afumat.
Se serveste ca cina in zilele de vara sau ca felul intai la pranz
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii