Porumbul se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge bine. Ceapa se taie rondele, rosiile se taie fasii. Ardeiul si castravetii se taie felii su
Porumbul se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge bine.
Ceapa se taie rondele, rosiile se taie fasii.
Ardeiul si castravetii se taie felii subtiri.
Crenvurstii se taie felii, cascavalul se taie cubulete. Uleiul se amesteca cu otetul de mere, iar dupa gust, se condimenteaza cu mustar, sare, boia, piper si piper de Cayenne.
Toate ingredientele se amesteca bine, apoi dupa ce se face salata, se tine la frigider aprox. 20 minute.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Pofta buna!
Aici veti gasi alte retete de salate:
Salate de legume
Salata cu porumb
Salata de primavara cu file de porc in sos de usturoi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii