Se razuie telina prin razatoarea mare. Se pun la fiert pulpele (pieptul de pui), dupa aceea se taie marunt. Se pune intr-un vas. Se fierb ouale, se se
Se razuie telina prin razatoarea mare. Se pun la fiert pulpele (pieptul de pui), dupa aceea se taie marunt. Se pune intr-un vas. Se fierb ouale, se separa albusul de galbenus, galbenusurile (cele fierte si cu cel crud), se amesteca pana cand se face ca o pasta, apoi se pune ulei pana se obtine cantitatea dorita. Se adauga peste telina si pui maioneza. Se adauga si zeama de lamaie impreuna cu sarea si piperul dupa gust.
se serveste dupa aproximativ 10 minute tinute la frigider
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii