Salata de ton

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu apa si sare. Intre timp se toaca marunt gogosarul,se pune la scurs (sa mai ramana putin zeama). Cand s-au

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii fulgi ton
  • 4 gogosari rosii acri
  • paste

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele in apa clocotita cu apa si sare. Intre timp se toaca marunt gogosarul,se pune la scurs (sa mai ramana putin zeama). Cand s-au fiert pastele, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se pun intr-un castron si se amesteca cu tonul (sa nu se arunce zeama) si gogosarii. Se puna putina sare dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci