Salata de trufe cu sparanghel

Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura trufe taiate fideluta
  • 150 gr sparanghel
  • 150 gr telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • sare
  • Pentru ornat:
  • 75 gr gaturi de raci sau fructe de mare

Mod de preparare

Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrunjelul tocat marunt. Se toarna peste ele sosul format din ulei, sare, piper si zeama de lamaie.

Salata se orneaza cu gaturile de raci sau fructele de mare fierte in vin.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori