Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrun
Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrunjelul tocat marunt. Se toarna peste ele sosul format din ulei, sare, piper si zeama de lamaie.
Salata se orneaza cu gaturile de raci sau fructele de mare fierte in vin.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii