Varza alba se curata de foile vestede din exterior, se scoate cotorul, se desfac foile, se spala si se ruleaza pentru a putea fi mai usor taiate ; se
Varza alba se curata de foile vestede din exterior, se scoate cotorul, se desfac foile, se spala si se ruleaza pentru a putea fi mai usor taiate ; se taie subtire ca fideaua, se freaca bine cu sare si se lasa deoparte pentru 10-15 minute, ca sa lase zeama. Se ia apoi varza, se stoarce bine cu ambele maini si se pune in salatiera. Cine doreste poate inlocui morcovul cu sfecla cruda sau fiarta, rasa.
Se stropeste cu zeama de lamaie, se rade deasupra morcovul, care ii da
un aspect mai viu, se amesteca bine cu smantana, care poate fi chiar
acrisoara, se presara marar tocat si se serveste imediat. Alte retete cu varza:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii