salata de vinete

Se taie vinetele, ceapa si se pun intr-un vas. Se separa galbenusul de albus. Se ia doar galbenusul, se pune putin cate putin ulei si amesteca intr-u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g vinete coapte
  • ceapa
  • 2 oua fierte
  • 1 ou crud
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie vinetele, ceapa si se pun intr-un vas. Se separa galbenusul de albus. Se ia doar galbenusul, se pune putin cate putin ulei si amesteca intr-un singur sens. Se adauga si putina zeama de lamaie pana obtinem cantitatea dorita de maioneza. Se amesteca maioneza cu vinetele si ceapa si se pune sare si piper dupa gust.

Se serveste dupa ce tinem salata circa 5 minute la frigider. Se poate adauga si ardei razuit sau miez de rosie maruntit.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori