• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de legume taraneasca (asemanatoare unui ghiveci de legume)
• scoateti miezul dovleceilor si vinetei, deoarece acestea retin foarte multa apa
• spalati, curatati si tocati ardeii cubulete, de aceeasi dimensiune cu dovleceii si vanata
• opariti intr-un vas cu apa fiarta cele doua rosii, curatati-le de pielita si de seminte, lasand doar pulpa
• taiati rosiile cubulete
• taiati busuiocul marunt
• taiati ceapa cuburi
• tocati usturoiul marunt
• asezati legumele pe o hartie de copt si asezonati-le dupa gust
• adaugati apoi usturoiul, busuiocul, uleiul de masline si amestecati-le bine
• inchideti hartia de copt, setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red pe modul de temperatura „High" si plasati hartia de copt in acesta
• acoperiti cu capacul si verificati dupa aproximativ 3 ore si 20 de minute.
Observatii:
• folosind aceasta metoda, legumele vor iesi coapte si nu fierte – este o metoda de a gati „uscat" cu ajutorul slow cooker-ului Crock-Pot 3,5 L Red, spre deosebire de metoda standard, prin vapori
• legumele se servesc al dente – in acest mod se pastreaza toate vitaminele si nutrientii necesari, in special vitamina B, prezenta in vinete, esentiala in regimul vegan.
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii