Slow cooking

Reteta Muschi de porc inabusit pe pat de piure

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 4h:20m 
Burcea Vasilica postat de
Postat pe: 10-02-2019
Adaugă în cartea de bucate
un preparat clasic

ingrediente

4 portii

   1 bucata muschi porc 1 kg
   1 kg cartofi
   1/2 cana lapte
   1 ceasca smantana de gatit
   1/ 4 pachet de unt
   Sare
   piper
   boia dulce afumata
   Cimbru uscat
   2 linguri ulei
   Sfoara alimentara

mod de preparare

Se condimenteaza muschiul cu sare, piper, boia dulce afumata si cimbru uscat. Se unge cu putin ulei si se maseaza bine .Se leaga muschiuletul cu sfoara alimentara si se lasa la marinat in frigider cateva ore.
Se scote musciul din frigider si se lasa sa ajunga la temperature camerei. Se poate gati muschiul in slow cooker 4 ore pe functia high sau la cuptor in tava acoperita cu hartie de copt si folie de aluminiu pe trapta cea mai mica de caldura. Dupa ce s-a gatit muschiul se lasa la odihnit 10 min.
Se curate cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce fierb cartofii se scug de apa, se adaugauntul, smantana si laptele incalzit, se paseaza bine si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune piureul pe un platou impreuna cu muschiul taiat felii si sucul ramas de la coacerea acestuia.
Pofta buna
Incearca si Muschi de porc inabusit pe pat de piure
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc inabusit pe pat de piure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Slow cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.