un preparat clasic
Se condimenteaza muschiul cu sare, piper, boia dulce afumata si cimbru uscat. Se unge cu putin ulei si se maseaza bine .Se leaga muschiuletul cu sfoara alimentara si se lasa la marinat in frigider cateva ore.
Se scote musciul din frigider si se lasa sa ajunga la temperature camerei. Se poate gati muschiul in slow cooker 4 ore pe functia high sau la cuptor in tava acoperita cu hartie de copt si folie de aluminiu pe trapta cea mai mica de caldura. Dupa ce s-a gatit muschiul se lasa la odihnit 10 min.
Se curate cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce fierb cartofii se scug de apa, se adaugauntul, smantana si laptele incalzit, se paseaza bine si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune piureul pe un platou impreuna cu muschiul taiat felii si sucul ramas de la coacerea acestuia.
Pofta buna
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcCum maine este ziua bunicilor, m-am gandit sa pregatesc si eu un tort. La cum sunt eu de bolnava ma si mir ca a iesit ceva,...
TortSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii