Sos de portocale

Sosul de portocale se serveste peste salata de fructe, cu decor de frisca. Se prepaara foarte usor.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml suc de portocale
  • 2 cuisoare
  • 75 g zahar
  • o lingurita de amidon
  • o lingura de lichior de portocale.

Mod de preparare

Pentru sosul de portocale 250 ml suc de portocale, 2 cuisoare, 75 g zahar se incalzesc la foc mic, apoi adaugam o lingurita de amidon amestecat cu o lingura de  lichior de portocale. Se fierbe timp de 3 minute, apoi se strecoara si se da la rece.


Sosul de portocale se serveste peste salata de fructe, cu decor de frisca. Se prepaara foarte usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc