Supa de zarzavat se serveste calda, este delicioasa si cu siguranta pe gustul tuturor celor aflati la masa.
Pentru supa de zarzavat morcovul, patrunjelul, prazul, telina si cartofii se taie ca taiteii. Se incinge intr-o cratita untul, se pune tot zarzavatul, afara de cartofi, amestecand cu lingura, pana se moaie, fara sa se rumeneasca. Se toarna deasupra apa cat sa acopere zarzavatul, se lasa sa dea in clocot, si cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga si cartofii. Se potriveste de sare. Cand este gata, se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa mai dea impreuna un clocot.
Supa de zarzavat se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii