Alta supa de zarzavat

Supa de zarzavat se serveste calda, este delicioasa si cu siguranta pe gustul tuturor celor aflati la masa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov mijlociu
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir de praz
  • 1/2 telina
  • 3 cartofi
  • 1/2 lingura unt
  • 2 l zeama de carne.

Mod de preparare

Pentru supa de zarzavat morcovul, patrunjelul, prazul, telina si cartofii se taie ca taiteii. Se incinge intr-o cratita untul, se pune tot zarzavatul, afara de cartofi, amestecand cu lingura, pana se moaie, fara sa se rumeneasca. Se toarna deasupra apa cat sa acopere zarzavatul, se lasa sa dea in clocot, si cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga si cartofii. Se potriveste de sare. Cand este gata, se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa mai dea impreuna un clocot.


Supa de zarzavat se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori