Borsul de legume este o reteta pentru zilele de post. Se prepara usor din urmatoarele ingrediente: morcovi, varza, praz, ardei si fasole.
Pentru a face un bors de legume excelent tocam marunt ceapa. Morcovul si ardeii ii taiem cuburi iar prazul il taiem felii. Le punem pe toate in cateva linguri la calit. Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien, se mai calesc impreuna 5 min, apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele. Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul.
Borsul de legume se serveste cu patrunjel verde!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii