Ciorba de legume este o ciorba satioasa, plina de vitamine si foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pune uleiul la incins, se adauga 2 morcovi tocati marunt, telina tocata marunt si 1 ardei maruntit. Se calesc legumele. Se varsa apoi sucul de rosii si zeama de varza. Se pune apa la fiert (apa cat sa fiarba legumele si sa le acopere) pentru ciorba, intr-o oala. In aceasta oala se pun 2 cartofi tocati cubulete, un ardei tocat marunt si 2 morcovi tocati marunt. Cand s-au calit legumele din tigaie se adauga peste cele din oala. Se condimenteaza. La final, se adauga verdeata tocata marunt (1 legatura de patrunjel proaspat tocat marunt).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciorba de legume se serveste calda, cu verdeata tocata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii