Ciorba de legume este o ciorba satioasa, plina de vitamine si foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pune uleiul la incins, se adauga 2 morcovi tocati marunt, telina tocata marunt si 1 ardei maruntit. Se calesc legumele. Se varsa apoi sucul de rosii si zeama de varza. Se pune apa la fiert (apa cat sa fiarba legumele si sa le acopere) pentru ciorba, intr-o oala. In aceasta oala se pun 2 cartofi tocati cubulete, un ardei tocat marunt si 2 morcovi tocati marunt. Cand s-au calit legumele din tigaie se adauga peste cele din oala. Se condimenteaza. La final, se adauga verdeata tocata marunt (1 legatura de patrunjel proaspat tocat marunt).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciorba de legume se serveste calda, cu verdeata tocata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii