Ciorba de legume este o ciorba satioasa, plina de vitamine si foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pune uleiul la incins, se adauga 2 morcovi tocati marunt, telina tocata marunt si 1 ardei maruntit. Se calesc legumele. Se varsa apoi sucul de rosii si zeama de varza. Se pune apa la fiert (apa cat sa fiarba legumele si sa le acopere) pentru ciorba, intr-o oala. In aceasta oala se pun 2 cartofi tocati cubulete, un ardei tocat marunt si 2 morcovi tocati marunt. Cand s-au calit legumele din tigaie se adauga peste cele din oala. Se condimenteaza. La final, se adauga verdeata tocata marunt (1 legatura de patrunjel proaspat tocat marunt).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciorba de legume se serveste calda, cu verdeata tocata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii