Ciorba de legume este o ciorba satioasa, plina de vitamine si foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pune uleiul la incins, se adauga 2 morcovi tocati marunt, telina tocata marunt si 1 ardei maruntit. Se calesc legumele. Se varsa apoi sucul de rosii si zeama de varza. Se pune apa la fiert (apa cat sa fiarba legumele si sa le acopere) pentru ciorba, intr-o oala. In aceasta oala se pun 2 cartofi tocati cubulete, un ardei tocat marunt si 2 morcovi tocati marunt. Cand s-au calit legumele din tigaie se adauga peste cele din oala. Se condimenteaza. La final, se adauga verdeata tocata marunt (1 legatura de patrunjel proaspat tocat marunt).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Ciorba de legume se serveste calda, cu verdeata tocata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii