Ciorba de legume cu bors este o supa delicioasa si foarte sanatoasa. Ceapa tocată mărunt, morcovul tocat şi tăiat rondele, păstârnacul tocat şi tăiat rondele.
Ciorba de legume cu bors este o supa delicioasa si foarte sanatoasa. Ceapa tocată mărunt, morcovul tocat şi tăiat rondele, păstârnacul tocat şi tăiat rondele, ţelina tocată mărunt şi ardeiul tocat le-am călit în puţin ulei, pentru câteva minute. Am adăugat şi prazul tăiat rondele şi am mai lăsat 1 minut. Am pus 1 litru apă caldă, completând treptat pana la 3 litri. Am potrivit de sare.
După 25 minute am pus dovlecelul şi cartoful tăiate cubuleţe, mazărea şi fasolea verde, şi am mai lăsat ciorba de legume cca 20 minute.
Am pus sucul de roşii, iar la 5 minute am adaugat borşul şi am potrivit de sare.
După cca 2 minute am stins focul şi am adăugat pătrunjelul şi leuşteanul.
Am servit ciorba de legume cu bors cu ardei iute-iute şi cu pâinică de casă. Pentru cei care nu ţin post, se poate servi si cu smantână.
Sursa acestei retete este blogul culinar Simona's World.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii