Ciorba de salata verde ca la Brasov este o reteta de supa delicioasa potrivita pentru primavara, atunci cand gasim salata verde proaspata.
Spalam salata, o rupem bucati cat mai mici si o punem la fiert .
Prajim cateva bucatele de slanina sau bacon.
Punem slanina in ciorba si facem o omleta pe care taiem in bucatele cat mai mici, o punem si pe aceasta peste salata.
Acum pregatim compozitia pentru dres:
un galbenus de ou, 2 linguri de faina,iaurtul si smantana le amestecam bine, eu fac cu mixerul din comoditate.
Ciorbita fierbe cuminte pe foc, luam cate putin din ea si turnam peste maia, si apoi turnam maiaua peste ciorbita si mai lasam sa dea un clocot.
Reteta de ciorba de salata verde ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov pe forum culinar.
Serviti ciorba de salata verde calda.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaMagie pentru sanatatea voastra! Din 2009 de cand am devenit vegetariana si am descoperit aceasta licoare magica, n-a...
Smoothie "Sanatate"Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii