Ciorba de salata verde ca la Brasov este o reteta de supa delicioasa potrivita pentru primavara, atunci cand gasim salata verde proaspata.
Spalam salata, o rupem bucati cat mai mici si o punem la fiert .
Prajim cateva bucatele de slanina sau bacon.
Punem slanina in ciorba si facem o omleta pe care taiem in bucatele cat mai mici, o punem si pe aceasta peste salata.
Acum pregatim compozitia pentru dres:
un galbenus de ou, 2 linguri de faina,iaurtul si smantana le amestecam bine, eu fac cu mixerul din comoditate.
Ciorbita fierbe cuminte pe foc, luam cate putin din ea si turnam peste maia, si apoi turnam maiaua peste ciorbita si mai lasam sa dea un clocot.
Reteta de ciorba de salata verde ca la Brasov a fost propusa de Elena Brasov pe forum culinar.
Serviti ciorba de salata verde calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii