Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra. Patrunjelul se scoate sa se decongeleze. Se pun la ca
Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra.
Patrunjelul se scoate sa se decongeleze.
Se pun la calit zarzavaturile.
Cand sau inmuiat putin se pune prazul. Zarzavaturile si prazul se amesteca putin si se pune varza.
Apoi se toarna apa si se pune orezul, cand sa fiert orezul se pune sare si piper.
Se amesteca galbenusul si smantana apoi se adauga zeama de la ciorba pt a se tempera.
Se stinge focul si se toarna amestecul de smantana.
Se pune patrunjelul,se lasa 10 min cu capacul pe oala apoi se serveste.
Se poate pune si putin suc de lamaie sau otet, dupa preferinta.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de varza de bruxelles a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii