• puneti porumbul la fiert cu putina sare • odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster
• puneti porumbul la fiert cu putina sare
• odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster Classic Chrome cu zaharul brun si 100 ml smantana de gatit sau lapte de cocos
• treceti-l prin sita, pentru a separa miezul de teaca, apoi incalziti-l pe foc inca 2-3 minute pentru a procesa termic laptele de cocos sau smantana
• fierbeti mazarea cu sare
• scurgeti apa si mixati-o in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu 50 ml de lapte de cocos sau smantana de gatit, menta si 25 g de unt
• treceti-o prin sita pentru a separa si aici miezul de teaca si incalziti-o pe foc inca 2-3 minute
• folosindu-va de un inel, puneti inelul intr-o farfurie adanca si turnati supa de mazare in interiorul inelului
• pe langa inel turnati supa de porumb
• ridicati inelul.
Pofta buna!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii