• puneti porumbul la fiert cu putina sare • odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster
• puneti porumbul la fiert cu putina sare
• odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster Classic Chrome cu zaharul brun si 100 ml smantana de gatit sau lapte de cocos
• treceti-l prin sita, pentru a separa miezul de teaca, apoi incalziti-l pe foc inca 2-3 minute pentru a procesa termic laptele de cocos sau smantana
• fierbeti mazarea cu sare
• scurgeti apa si mixati-o in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu 50 ml de lapte de cocos sau smantana de gatit, menta si 25 g de unt
• treceti-o prin sita pentru a separa si aici miezul de teaca si incalziti-o pe foc inca 2-3 minute
• folosindu-va de un inel, puneti inelul intr-o farfurie adanca si turnati supa de mazare in interiorul inelului
• pe langa inel turnati supa de porumb
• ridicati inelul.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii