• puneti porumbul la fiert cu putina sare • odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster
• puneti porumbul la fiert cu putina sare
• odata fiert, scurgeti apa si mixati-l in blenderul Oster Classic Chrome cu zaharul brun si 100 ml smantana de gatit sau lapte de cocos
• treceti-l prin sita, pentru a separa miezul de teaca, apoi incalziti-l pe foc inca 2-3 minute pentru a procesa termic laptele de cocos sau smantana
• fierbeti mazarea cu sare
• scurgeti apa si mixati-o in blenderul Oster Classic Chrome impreuna cu 50 ml de lapte de cocos sau smantana de gatit, menta si 25 g de unt
• treceti-o prin sita pentru a separa si aici miezul de teaca si incalziti-o pe foc inca 2-3 minute
• folosindu-va de un inel, puneti inelul intr-o farfurie adanca si turnati supa de mazare in interiorul inelului
• pe langa inel turnati supa de porumb
• ridicati inelul.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii