Pe varza murata (gustata/pregatita) se toarna din abundenta 2 litri de apa rece, se adauga foile de dafin, costita, carnatul afumat, si se fierbe pana
Pe varza murata (gustata/pregatita) se toarna din abundenta 2 litri de apa rece, se adauga foile de dafin, costita, carnatul afumat, si se fierbe pana se inmoaie. Facem o prajeala aurie din untura, faina, ceapa tocata marunt, usturoi si boia de ardei. Scoatem foile de dafin din supa, costita, si carnatul, iar zeama o imbogatim cu prajeala. Se fierbe bine, daca mai trebuie asezonam cu sare si eventual cu zeama de lamaie. Punem inapoi costita dezosata si taiata cubulete si carnatul taiat in rondele. La servire putem adauga smantana.
Alte retete
Ciorba de pui
Ciorba de cartofi cu iaurt
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii