Pe varza murata (gustata/pregatita) se toarna din abundenta 2 litri de apa rece, se adauga foile de dafin, costita, carnatul afumat, si se fierbe pana
Pe varza murata (gustata/pregatita) se toarna din abundenta 2 litri de apa rece, se adauga foile de dafin, costita, carnatul afumat, si se fierbe pana se inmoaie. Facem o prajeala aurie din untura, faina, ceapa tocata marunt, usturoi si boia de ardei. Scoatem foile de dafin din supa, costita, si carnatul, iar zeama o imbogatim cu prajeala. Se fierbe bine, daca mai trebuie asezonam cu sare si eventual cu zeama de lamaie. Punem inapoi costita dezosata si taiata cubulete si carnatul taiat in rondele. La servire putem adauga smantana.
Alte retete
Ciorba de pui
Ciorba de cartofi cu iaurt

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii