• pune la fiert in 2 litri de apa morcovii, ceapa si tulpina de broccoli, taiate cuburi
• cand sunt fierte, adauga buchetele de broccoli spalate si scurse de apa si lasa-le inca 5 minute
• scurge apoi o parte din zeama si adauga untul taiat cubulete
• mixeaza totul cu ajutorul blenderului Breville Hand Blender pana obtii o crema fina
• adauga din zeama ramasa treptat, pana obtii consistenta dorita
• condimenteaza cu sare si piper dupa gust
• serveste supa crema cu branza cheddar rasa deasupra si bagheta prajita
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii