Pentru prepararea retetei supa crema de cartofi aveti nevoie de cartofi, ceapa, usturoi, telina, pastarnac, patrunjel, tarhon si condimente.
Cartofii, impreuna cu usturoiul si albitura se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Se acopera oala si se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce au fiert, se scot cu spumiera intr-un bol, ceapa se arunca, iar restul de paseaza cu blenderul. Pasta de legume se amesteca in supa in care a fiert. Se mai da in cateva clocote, apoi se adauga branza Cedar, taata cubulete.
Supa crema se serveste cu crutoane si se orneaza cu tarhon maruntit.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii