Ceapa si telina se taie in patru. Se pun la calit intr-o oala, apoi se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa putin la fiert. Se adauga 6
Ceapa si telina se taie in patru. Se pun la calit intr-o oala, apoi se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa putin la fiert. Se adauga 600 ml apa si se fierb pana se inmoaie. Separat se dizolva faina in putina apa, se adauga condimentele si se toarna compozitia in oala, amestecand continuu. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute. Galbenusul de ou se amesteca impreuna cu smantana si se toarna treptat in supa, amestecand continuu. Cu ajutorul unui blender, se mixeaza compozitia pana se obtine o pasta fina.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii