Ceapa si telina se taie in patru. Se pun la calit intr-o oala, apoi se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa putin la fiert. Se adauga 6
Ceapa si telina se taie in patru. Se pun la calit intr-o oala, apoi se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa putin la fiert. Se adauga 600 ml apa si se fierb pana se inmoaie. Separat se dizolva faina in putina apa, se adauga condimentele si se toarna compozitia in oala, amestecand continuu. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute. Galbenusul de ou se amesteca impreuna cu smantana si se toarna treptat in supa, amestecand continuu. Cu ajutorul unui blender, se mixeaza compozitia pana se obtine o pasta fina.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtRecunosc cu mana pe inima ca am o slabiciune pentru zmeura, poate de aceea printre retetele mele veti intalni multe deseturi...
Tort cu jeleu de zmeura si iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii