Este una din supele mele favorite, pe langa multe alte supem iar ca sa pregatesti o astfel de supa,nu ai nevoie de reteta, doar de ingrediente si dragoste pentru gatit iar servita calda,are un gust senzational!
Se pun ciupercile si restul legumelor curatate,spalate,taiate,intr-un vas cu apa si putina sare la fiert pentru 30min. Dupa ce au fiert bine,se paseaza in blender impreuna cu laptele sau smantana,dupa ce totul este foarte bine pasat,se rastoarna inapoi in oala,se potriveste de gust,iar dupa 1-2clocote se opreste focul
In acest timp,intr-o tigaie pusa pe foc fara ulei,se pun cateva felii taiate fin de ciuperci iar dupa ce s-au facut crocante se opreste focul
Se serveste supa in boluri cu feliile de ciuperci crocante deasupra si putin patrunjel!
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii