• decojiti dovleacul si il taiati-l cubulete mici • decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cubulete
• decojiti dovleacul si il taiati-l cubulete mici
• decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cubulete mici
• puneti-le la fiert cu o lingura de sare
• in momentul in care au fiert scurgeti intr-o oala zeama (o veti folosi mai tarziu)
• tocati busuiocul marunt si adaugati-l peste legume
• mixati legumele impreuna cu busuiocul in blenderul Oster Classic Pro
• intr-un castron amestecati smantana cu cate un polonic de zeama – incercati sa o aduceti la aceeasi temperatura cu zeama, incet, pentru a nu se taia
• in momentul in care ati incorporat 7 polonice de zeama cu smantana, adaugati-o peste legumele pasate si le puneti inapoi pe foc
• micsorati focul si dati branza de burduf prin razatoare
• incorporati si branza de burduf si amestecati pentru inca cateva minute pe aragaz, la foc mic
• prajiti semintele si puneti-le in castron, ca un decor delicios deasupra supei
• optional, o puteti servi si cu crutoane sau cu bucati de chorizo prajit.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii