Supa Crema de Dovlecei cu Morcov este o portie de sanatate. Supa crema de dovlecei cu morcovi o puteti pregati mai ales vara, cand gasim legume proaspete.
Dovlecelul de curata de coaja si de samburi, apoi se taie cuburi,morcovul,patrunjelul si cartofi se curata si se taie cuburi, ceapa se curata.
Se clatesc toate legumele, apoi se pun intr-o cratita si se acopera cu apa cat sa le cuprinda,si se fierb cu vegeta/sare.
Se scurge apa si se opreste, se paseaza legumele cu mixerul vertical(sau cu presa de pireu),apoi se adauga din apa in care au fiert si se suptiaza pana la cosistenta dorita.Se gusta de sare si daca trebuie se mai adauga.
Supa crema de dovlecel cu morcov se serveste cu crutoane de paine sau paine prajita si daca nu este de post cu o lingura de smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii