Supa crema de legume este o supa consistenta, delicioasa si ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala legumele, se curata de coaja, se taie in cuburi si se pun intr-o oala cu putina apa, respectiv cat sa le acopere. Se lasa la fiert. Cand s-au fiert, se ia oala de pe foc si se paseaza legumele cu ajutorul unui blender, pana ce se obtine o supa cremoasa. La final se adauga verdeata proaspata, tocata marunt.
Supa se serveste impreuna cu paine de casa prajita sau crutoane (bucatele de paine coapta in cuptor, cu putin ulei de masline, usturoi si condimente).
Pofta buna!
www.ideidelicioase.blogspot.ro
Supa crema de legume se serveste calda, cu verdeata tocata pe deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii