Supa crema de legume este o supa consistenta, delicioasa si ideala pentru perioadele de post din an.
Mod de preparare:
Se spala legumele, se curata de coaja, se taie in cuburi si se pun intr-o oala cu putina apa, respectiv cat sa le acopere. Se lasa la fiert. Cand s-au fiert, se ia oala de pe foc si se paseaza legumele cu ajutorul unui blender, pana ce se obtine o supa cremoasa. La final se adauga verdeata proaspata, tocata marunt.
Supa se serveste impreuna cu paine de casa prajita sau crutoane (bucatele de paine coapta in cuptor, cu putin ulei de masline, usturoi si condimente).
Pofta buna!
www.ideidelicioase.blogspot.ro
Supa crema de legume se serveste calda, cu verdeata tocata pe deasupra.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchini1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
Supa crema de morcov si piept de curcanAm adus desertul de duminica :)
Tort cu lamaie,portocala si ciocolata neagraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii