Pentru supa crema de legume cu cartofi toate legumele se curata, se spala si se taie bucati mari. Intr-o oala de 4 l se pun cele 3-4 linguri de ulei.
Pentru supa crema de legume cu cartofi toate legumele se curata, se spala si se taie bucati mari.
Intr-o oala de 4 l se pun cele 3-4 linguri de ulei. Se pune oala pe foc si cand s-a incins putin uleiul se adauga legumele. Se amesteca cu o lingura de lemn, se pune capacul, se lasa sa se inabuse pana se inmoaie toate dupa care se umple oala cu 2,5 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba.
Cand legumele s-au fiert, se adauga o lingura de sare si se da la o parte. Se strecoara, iar legumele se pun in blender sau se dau printr-o sita marunta. Se amesteca pasta rezultata cu supa ramasa, se pune din nou pe foc sa mai dea un clocot si se adauga patrunjelul ales, spalat si tocat marunt.
Crutoanele: Se taie painea in cubulete mici, se pun in tava de aragaz, se stropesc cu putin ulei de masline si se baga in cuptorul incins pana se rumenesc putin.
Supa crema de legume cu cartofi se serveste calda, cu crutoanele alaturi. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii