Supa-crema de legume cu usturoi

Pentru supa-crema de legume cu usturoi se caleste ceapa taiata marunt cu o lingura de unt si cand s-a inmuiat, fara a se ingalbeni, se toarna apa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 200 g cartofi
  • 1 morcov mic
  • 2 cepe
  • 250 g rosii
  • cateva pastai de fasole
  • 3 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • sare
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Pentru supa-crema de legume cu usturoi se caleste ceapa taiata marunt cu o lingura de unt si cand s-a inmuiat, fara a se ingalbeni, se toarna apa. Se pune la fiert intr-o oala mai mare, impreuna cu morcovul taiat mare, cartofii curatati si taiati bucati, usturoiul, rosiile bine coapte, rupte in bucati si sarea. Se fierbe cu vasul acoperit. Cand legumele sint bine fierte, se trec prin sita si crema obtinuta se mai da in cateva clocote. Inainte de a se servi se adauga fasolea verde fiarta separat si taiata bucati mici, putin unt proaspat si patrunjel verde tocat.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci