Supa crema de legume si ardei copt

Hranitor si dietetic!!!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de legume si ardei copt

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • sare
  • un pic de ulei de masline
  • 2 ardei kapia rosu copt, curatat de samburi si pielita

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete, morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si se taie rondele, usturoiul se curata si se feliaza, se acopera cu apa si se pune sa fiarba bine cu un praf de sare si un strop de ulei de masline. Se scurge si se separa zarzavatul de supa. In cana unde avem zarzavatul fiert, adaugam si fasiile de ardei copt, dam la blender pana se obtine un piure fin pe care il subtiem la consistenta unei supe creme cu supa oprita. Se adauga si un praf de piper, daca se doreste. Se serveste cu crutoane. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc