• curatati legumele si taiati-le cuburi• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece
• curatati legumele si taiati-le cuburi
• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece cel putin jumatate de ora
• puneti 3 litri de apa la fiert si adaugati morcovii, telina, pastarnacul si ceapa, condimentati cu sare si piper, cimbru, maghiran si foi de dafin
• cand legumele sunt fierte, adaugati lintea scursa de apa, usturoiul taiat rondele si costita afumata
• lasati pe foc inca 15-20 de minute, apoi scoateti costita si foile de dafin
• scurgeti putina supa intr-un castron si puneti legumele in blenderul performant Oster Reversible
• mixati pana obtineti o crema fina, adaugand din supa oprita daca mai este cazul, pana ajungeti la consistenta dorita
• taiati costita fasii si puneti-o din nou in supa
• presarati deasupra frunze de coriandru proaspat si seminte de chimen
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii