• curatati legumele si taiati-le cuburi• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece
• curatati legumele si taiati-le cuburi
• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece cel putin jumatate de ora
• puneti 3 litri de apa la fiert si adaugati morcovii, telina, pastarnacul si ceapa, condimentati cu sare si piper, cimbru, maghiran si foi de dafin
• cand legumele sunt fierte, adaugati lintea scursa de apa, usturoiul taiat rondele si costita afumata
• lasati pe foc inca 15-20 de minute, apoi scoateti costita si foile de dafin
• scurgeti putina supa intr-un castron si puneti legumele in blenderul performant Oster Reversible
• mixati pana obtineti o crema fina, adaugand din supa oprita daca mai este cazul, pana ajungeti la consistenta dorita
• taiati costita fasii si puneti-o din nou in supa
• presarati deasupra frunze de coriandru proaspat si seminte de chimen
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii