Intr-un vas se pune apa sa clocoteasca dupa care se adauga ceapa taiata marunt, mazarea si se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba legumele la foc m
Intr-un vas se pune apa sa clocoteasca dupa care se adauga ceapa taiata marunt, mazarea si se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba legumele la foc mic. Cand au fiert, se scot si se trec prin sita impreuna cu putina zeama in care au fiert pana se ajunge la consistenta unei creme. Se adauga apoi untul si o lingurita de zahar si crutoanele de paine prajita in unt.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba de peste
Ciorba de pui cu smantana
Supa de praz
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii