Super hranitoare
Legumele se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu vegeta.
Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt si frunzele de ceapa verde taiate si unt, lasam pana se inmoaie putin.
Cand leguele sunt fierte, adaugam ceapa calita in unt, ardeiul kapia taiat bucati, condimentele si lasam sa mai fiarba putin si sa mai scada zeama.
Daca aveti prea multa zeama, o strecurati si o lasati deoparte.
Punem in robotul de bucatarie legumele impreuna cu zeama (dar sa nu fie foarta multa, sa nu iasa subtire), mixam bine, adaugam smantana si mixam din nou.
Se serveste calda cu crutoane de paine prajite.
Pofta buna

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii