Supa crema de morcovi si pesto de tarhon

  • curata si taie morcovii rondele• taie si ceapa verde marunt• introdu morcovii si ceapa in

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de morcovi si pesto de tarhon

Ingrediente

  • morcovi - 6 buc
  • busuioc proaspat - 89 frunze
  • ceapa verde - 2 fire
  • smantana de gatit din lapte de vaca - 300 ml
  • apa - 400 ml
  • tarhon - 3 fire
  • ulei de masline esxtravirgin - 2 linguri
  • sare si piper - dupa gust

Mod de preparare

 
• curata si taie morcovii rondele
• taie si ceapa verde marunt
• introdu morcovii si ceapa in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul proaspat
• mixeaza pe programul presetat „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si mixeaza pentru inca 8 secunde
• potriveste de sare si piper si toarna in 3 castroane
• zdrobeste tarhonul intr-un mojar cu putina sare si adauga uleiul de masline
• serveste supa cu pesto-ul de tarhon.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc