Supa crema de rosii coapte

Supa crema de rosii coapte este o supa densa dar fina in acelasi timp, o supa simpla cu un gust bogat, o supa crema delicioasa si sanatoasa.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de rosii coapte

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg rosii
  • 5 morcovi
  • patrunjel radacina cu tot cu frunze
  • ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru verde
  • sare de mare grunjoasa
  • ulei de masline
  • o lingura de zahar brun
  • piper mozaic

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua.
Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.
Asezam toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt,presuram sarea de mare, zaharul brun ,piperul,crengutele de cimbru si stropim cu ulei de masline.
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Dam tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.
Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se raceasca, apoi punem rosiile in blender si maruntim totul.
Mai adaugam sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.
Daca vi se pare prea groasa se poate adauga putina supa de pui.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.
Pofta buna!


Supa crema de rosii este la fel de buna si calda si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori