Supa crema de rosii coapte este o supa densa dar fina in acelasi timp, o supa simpla cu un gust bogat, o supa crema delicioasa si sanatoasa.
Rosiile se spala si se taie in doua.
Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.
Asezam toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt,presuram sarea de mare, zaharul brun ,piperul,crengutele de cimbru si stropim cu ulei de masline.
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Dam tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.
Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se raceasca, apoi punem rosiile in blender si maruntim totul.
Mai adaugam sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.
Daca vi se pare prea groasa se poate adauga putina supa de pui.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.
Pofta buna!
Supa crema de rosii este la fel de buna si calda si rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii