Supa crema de rosii coapte este o supa densa dar fina in acelasi timp, o supa simpla cu un gust bogat, o supa crema delicioasa si sanatoasa.
Rosiile se spala si se taie in doua.
Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.
Asezam toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt,presuram sarea de mare, zaharul brun ,piperul,crengutele de cimbru si stropim cu ulei de masline.
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Dam tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.
Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se raceasca, apoi punem rosiile in blender si maruntim totul.
Mai adaugam sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.
Daca vi se pare prea groasa se poate adauga putina supa de pui.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.
Pofta buna!
Supa crema de rosii este la fel de buna si calda si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii