Pentru aceasta supa-crema aveti nevoie de telina, cartofi, ceapa, verdeata, ulei de masline, usturoi si paine.
Legumele se curata, se taie in bucati mici si se pun la fiert in apa cu sare si ulei de masline. Dupa ce au fiert, se paseaza cu blenderul, apoi se adauga sare, piper si boia, dupa gust, dar si o parte din patrunjelul verde tocat marunt. Dupa cateva clocote se lasa la racit. Separat,s e taie paine cubulete si se pune intr-o tava. Se stropesc crutoanele cu ulei de masline, amestecat cu usturoi si se lasa la rumenit.
Supa crema se serveste cu crutoane si marar verde, presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii