Supa de ceapa

Ceapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste supa de carne, dupa car

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg ceapa
  • 1 lingura rasa cu faina de grau
  • 1 lingurita piper alb macinat
  • branza rasa
  • sare
  • felii de paine
  • supa de carne

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste supa de carne, dupa care se lasa la fiert, pe foc, aproximativ 30 de minute. Paine se prajeste, apoi se presara cu branza rasa si se pune pe un gratar ca sa se topeasca branza.


Feliile de paine astfel pregatite se asaza intr-un bol si se pune peste ele supa.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Ciuperci la cuptor Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc