Se prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se calesc, apoi se toarna peste
Se prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se calesc, apoi se toarna peste ele 1 l apa calda. Se amesteca bine, fara sa dea in cocoloase, se condimenteaza si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga apoi ciupercile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie.
Se serveste presarata cu marar verde.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii