Supa de ciuperci cu orez

Ciupercile se taie julein, patrunjelul se toaca marunt, iar orezul se pune la fiert. Se adauga in supa de oase, ciupercile inabusite. Separat, se ames

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci
  • 2 l supa de oase
  • 50 ml ulei
  • 100 gr smantana
  • 50 gr orez
  • 50 gr faina
  • 1 legatura patrunjel
  • boia dulce
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se taie julein, patrunjelul se toaca marunt, iar orezul se pune la fiert. Se adauga in supa de oase, ciupercile inabusite. Separat, se amesteca faina cu smantana, boiaua de ardei si sare. Se dilueaza cu putina supa si se adauga apoi in supa de ciuperci, impreuna cu orezul. Se lasa la fiert aproximativ 5 minute.
Supa se serveste fierbinte, cu patrunjel verde, presarat deasupra.

Alte retete:

Ciorba radauteana

Rulada de porc

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc