Pentru supa de ciuperci aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: ciuperci, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, fusilli, sare si piper.
Supa de ciuperci cu taietei este delicioasa, mai ales pentru o zi de post.Pastele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se scot, apoi se scurg si se lasa la racit. Ciupercile se curata, se spala si se taie, la fel se procedeaza si cu morcovii si telina. Se pun la calit in putin ulei, apoi se adauga apa treptat si ciupercile. Se lasa la fiert, la foc mic, acoperit cu un capac. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga pastele si verdeata tocata marunt, dupa care se mai lasa sa dea un clocot si se ia de pe foc.
Supa de ciuperci cu taietei se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii