Supa de dovleac (de copt) cu castane

Se condimenteaza dovleacul cu sare, piper, scortisoara si coriandru. Se fierbe 20 minute, apoi se marunteste in turmix. Castanele se prajesc si se cur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g dovleac pentru copt
  • o radacina de telina
  • 4 dl lapte
  • 3 dl supa de carne
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • coriandru
  • 120 g castane

Mod de preparare

Se condimenteaza dovleacul cu sare, piper, scortisoara si coriandru. Se fierbe 20 minute, apoi se marunteste in turmix. Castanele se prajesc si se curata de coaja si se pun in farfuria pentru supa.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori