Se curata si se dau pe razatoare morcovul, ceapa si telina. Separat, se pune la fiert fasolea in apa rece cu sare. Se adauga zarzavaturile. Se prepar
Se curata si se dau pe razatoare morcovul, ceapa si telina. Separat, se pune la fiert fasolea in apa rece cu sare. Se adauga zarzavaturile. Se prepara taitei din galbenus, lapte, sare, zeama de lamaie si faina si se lasa apoi sa se usuce, pana ce fasolea a fiert bine. Se adauga peste supa taiteii si se mai lasa pe foc 15 minute.
Supa se serveste calda, dreasa cu smantana si cu patrunjelul tocat foarte fin presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii