Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, morcovul, telina si patrunjelul. Se pun la fiert apoi impreuna cu fasolea boabe. Se potriveste de sare s
Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, morcovul, telina si patrunjelul. Se pun la fiert apoi impreuna cu fasolea boabe. Se potriveste de sare si se presara deasupra patrunjelul verde tocat marunt si o lingura de ulei. Optional se pot adauga in supa rosii maruntite sau sos de rosii.
Se serveste calda.
Alte retete:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Supa de rosii cu galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii