Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, morcovul, telina si patrunjelul. Se pun la fiert apoi impreuna cu fasolea boabe. Se potriveste de sare s
Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, morcovul, telina si patrunjelul. Se pun la fiert apoi impreuna cu fasolea boabe. Se potriveste de sare si se presara deasupra patrunjelul verde tocat marunt si o lingura de ulei. Optional se pot adauga in supa rosii maruntite sau sos de rosii.
Se serveste calda.
Alte retete:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Supa de rosii cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii