Taiem fasolea verde in bucati de 2 cm, taiem cartofii cubulete, iar morcovul si patrunjelul ii taiem rondele. Incalzim putin ulei, adaugam ceapa maru
Taiem fasolea verde in bucati de 2 cm, taiem cartofii cubulete, iar morcovul si patrunjelul ii taiem rondele.
Incalzim putin ulei, adaugam ceapa maruntita, ardeiul si rosia si le calim cateva minute.
Diluam cu apa si adaugam fasolea verde, morcovul, patrunjelul, cartoful si mararul taiat marunt si fierbem la foc mic. In timpul fierberii condimentam cu cubul pentru supa, delicatul si sarea.
Cand toate ingredientele au devenit moi, ingrosam supa cu un rantas cu smantana, presaram cu frunze de patrunjel si servim.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Drob de ciuperci
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Lasagna cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii