Supa de fructe

Fierbem 1 – 1,5 l apa cu zahar, scortisoara si un varf de cutit de sare. Se adauga fructele spalate (visine, cirese, prune, pere taiate maru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 – 700 g fructe
  • 20 ml smantana
  • 2 linguri zahar
  • scortisoara
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Fierbem 1 – 1,5 l apa cu zahar, scortisoara si un varf de cutit de sare. Se adauga fructele spalate (visine, cirese, prune, pere taiate marunt, mere) si se lasa la fiert.

Doua lingurite de faina se amesteca cu smantana si se face o compozitie cu care se drege supa si se leaga, se mai da un clocot.

Se serveste rece.
Alte retete

Tarta cu branza si capsuni

Spuma de capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci