Se pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1
Se
pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si
taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa
citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1 ½ l apa;
se adauga mazarea si sarea, se acopera si se lasa sa
fiarba 1 ½ - 2 ore la foc domol. Se bate bine intr-o
craticioara faina si oul cu lapte sau cu apa. Cind
supa este fiarta, se toarna cu lingurita zdrente din
acest amestec si se lasa sa fiarba in clocot 5-6
minute. La urma, se presara verdeata tocata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii