Se pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1
Se
pun intr-o oala cu untul, cartofii curatiti si
taiati patratele si ceapa taiata marunt. Se lasa
citeva minute la foc bun. Se toarna apoi 1 ½ l apa;
se adauga mazarea si sarea, se acopera si se lasa sa
fiarba 1 ½ - 2 ore la foc domol. Se bate bine intr-o
craticioara faina si oul cu lapte sau cu apa. Cind
supa este fiarta, se toarna cu lingurita zdrente din
acest amestec si se lasa sa fiarba in clocot 5-6
minute. La urma, se presara verdeata tocata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzretete de vara Nouă ne plac foarte mult prăjiturile cu fructe de sezon. Și dacă mai conțin și ciocolată ni se par...
Desert negresa cu branza, zmeura si piersici
Comentarii